Lördag

Så skönt med sovmorgon. Isak spelar innebandy kl. 08.00 varje lördagmorgon. Jag steg väl upp 10 min innan han kom hem. Idag har vi varit hos C och hälsat på. Sen åt vi lunch och gick till skolskogen på utflykt. Isak for i väg på dömning i samma veva.

Borde nog hoppa in i duschen och fräscha upp mig en aning.... Ebba skulle fundera på om hon ville duscha eller inte, blir nog inte skulle jag tro. Hon tycker det är helt onödigt att duscha och byta trosor. Ska påminna henne när hon är 16. I kväll ska vi äta kinamat. Det var vääldigt längesedan. Efter det blir det väl soffan antar jag.... Bara slappa, fast lite uppstylad tycker jag nog man ska vara....det är ju lördag.!!
 
Näe nu ska jag hoppa in i duschen....

Andra bullar

Har en deg på jäsning...ska baka kanelbullar idag. I kringelform!!! Väntar också på att Ebba ska komma hit. Vi ska mysa ikväll, bara hon och jag. Har börjat lösa korsord. Måste vara nån biverkning av graviditeten. Det plus ett ökat intag av päronloka. Gick en promenad idag, till Konsum. Sambon såg något förvånad ut när jag för andra gången förklarade att jag skulle gå och inte åka bil...Han har höga tankar om min atletiska förmåga...?

Igår var vi hos mor och far, middag plus spel med syster och hennes sambo. Väl hemma somnade vi på soffan ännu en gång. Ikväll gör vi ett nytt försök med en ny film. I morgon ska barnen vara hos mig, då Makkan jobbar. Hoppas på fint väder...

Näe, nu måste jag ner till bulldegen.

ÄNTLIGEN!!!!


Så, nu äntligen är fryseländet färdigt....tog en väldans tid!! En liten lax blev nog förstörd. Synd på så god mat.. ;)
Blev inte några bullar i kväll, får ta det i morgon istället. Väntar på att Isak ska komma hem från jobbet. Vi skulle frossa igår tillsammans. Hade laddat upp med Cola light och godis...men vi somnade ifrån allt och annat oxå. Det tar vi igen ikväll!

Ska en sväng på stan i morgon och kolla läget på mamma-klädes-fronten...Har inga större förhoppningar direkt.

Dagens ordspråk: Charm är att få svaret ja utan att ha ställt någon bestämd fråga.

Påsk!!!

Så var det äntligen påsk, för vissa medför denna lite extra ledighet. Tyvärr jobbar min älskade Isak hela helgen. Barnen ska till Markus ikväll så jag blir ensam...Tur jag har Kenzo i alla fall.

Håller i skrivande stund på att avfrosta frysen. Har inte gjort det på 2 (?) år nu... Vatten överallt, usch vafan skulle jag starta detta projekt för? Efter det hade jag tänkt att baka bullar...håller på att boa för fullt nu. Det tär lite på krafterna, men det är bra att hålla igång. Då kan man äta mer sen!!!!

Funder på vad jag ska äta??? Så trist att laga mat till sig själv....eller nu ljuger jag. Det är ALLTID trist att laga mat...

Måste ner till frysen .... 
 

Kram

Inte för att skryta men....jag är tillbaka !


Nu är jag tillbaka med bloggandet, nya friska tag!!!
Denna blogg kommer att innehålla tankar och funderingar kring livet i allmänhet. Stort som smått....
Just nu kretsar mitt liv mest kring:

- Min familj, sambon Isak, barnen Ebba & Melvin. Hunden Kenzo finns förstås också i tankarna.
- Min växande mage och därigenom min hunger och mitt extrema sug efter allt som är fett och sött.
- Mitt jobb långt ut i vildmarken där jag tillbringar veckodagarna. Jobbar som förskollärare och trivs jättebra.
- MIn syster och hennes växande mage. Hon har samma begär som jag så vi stöttar/hetsar varandra.










































































Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0