Lite dikter...

Hittade en sida med fina dikter:

Flickan som ingenting kan

Köper ting som hon inte behöver

För pengar hon inte har

För att folk som hon inte tål ska se

Vad hon kan


Varför föddes man att älska?
Älska den man inte får
Varför tändes i mitt hjärta kärlek vid så unga år
Den som älskat kan ej glömma
Den som glömt ej älskat har
Den som älskade och glömde
visste ej vad kärlek var

Du frågar mig varför jag alltid springer.

Det är för att se om någon följer efter.

 



Sändag kväll

Känner mig sjuk. Ont i halsen och i kroppen. På nätterna när alla andra sover är jag uppe och hostar slem.
Inte lite frustrerande..jag har sämre sömn än ett spädbarn. Idag har vi haft en lite halvhektisk dag. Ebba hade fotbollsmatcher idag. Upp tidigt; packa väskan, koka kaffe till försäljningen, och i mitt fall harkla upp lite slem. Alla var taggade till tänderna inför matchen. Kanske särskilt jag och Isak. Vi tillsammans skulle kunna bli riktigt hemska "hetsarföräldrar". Isak coachade laget riktigt fint, en vinst och en förlust. Ebba gjorde sammanlag 4 mål. Och den som stod riktigt nära modern kunde se tårar i hennes ögon...Jag blir bara värre och värre, halvsnyftar på utvecklingssamtalen!!!

Efter matchen var den som "vanligt" (förlåt älsklingen) dags för ett eftermiddagspass för sambon. Jag och barnen åt romantisk middag bestående av blodpudding. Alla åt och var glada. Passade på att förklara lite om den muslimska tron samtidigt. Har levt som trebarnsmamma nu i två månadera och inser att allt handlar om göra flera saker samtidigt. Än städar jag inte toaletten när jag sitter där. Men badkaret kan nog få sig en omgång samtidigt som jag svabbar mig själv.

Oj just det!! Höll på att glömma. Vi var också i kurjan och hörde världens bästa Matilda sjunga. Så fint. En liten Ok-fest hann vi också med under lördagen. Somnade av total utmattning.....

Just nu spelar barnen spel. Felicia sover en stund. Isak ringde nyss kaos med datorerna på Ok. Lät ganska slutkörd. 
Försöker få tag i M-P, men hon verkar spårlöst borta!!!

Nu ska jag ner och försöka reda ut Ebbas nytvättade hår....

Vi ses eller hörs! 

Vilken bloggare!!!

Man skäms ju nästan... Har inte bloggat ett ord om sommarens happening. Våran dotter Felicia. Hon föddes den 17:e Juni med planerat kejsarsnitt. Vi blev något häpna när det tittade ut en liten tjej. Våran Maximilian var alltså en Felicia.
Nu har jag tre friska, vackra och underbara barn. Vad kan man mer begära?? Livet leker!!!

Sommaren har spenderats här på "gården". Lite småturer här och var har det också blivit. Isak jobbade sitt första arbetspass igår. Känns trist att sommarens ledighet redan är över. I morgon ska jag och Flisan till Bvc för vägning och mätning. Se om man har "mjölk så det räcker" som mormor brukar säga. Räcker till vad? Felicia, en ungspannkaka, semla och het vägg??? Alla dessa tips och underliga frågor man får som nybliven mamma....

- "Är hon snäll än??" (hmmm snäll??, föds det onda spädbarn? Brukar svara att hon inte bitit nån än i alla fall.)
- "Har du mjölk så det räcker??" (se disk. ovan)
- "Passa på och sov när hon sover!" (kommer du hit och röjer då eller??, nepp det har jag inte ro till. Sovandet får man ta sen...i ett annat liv!!)


Nepp nu ska jag ner till Ebba och Felicia...



.

RSS 2.0