Träningsfreak!!!!!

Vill först påpeka att jag läser allas inlägg.

Lillan sussar i sin bilbarnstol efter en liten tripp till stan.. Jag slösurfar och spanar efter traderafynd. Håller också koll på min egna auktioner. Funderar nu starkt på att dra igång med träning!?, (ja ni läste rätt ) av något slag. Blev bara så förbannad när jga hörde att F&S inte har några pass i Ursviken i höst. Trist mycket trist. Så praktiskt med gångavstånd till träningen. Näe det får nog bli power walks som förhoppningsvis kan övergå i löpning. Så imponerad av männinskor som är ute och löper och ser glada och fräscha ut. Det är mitt nya mål i livet; att se glad och fräsch ut när jag springer!!!
Sen hur långt jag orka springa det är en annan sak.... Kan inte få allt.

I höst börjar Mia & Klara om igen....Vilken humor, verkligen kul.... Skratta sig till platt mage, det ska också vara ett mål!!!
Jo, jag har ju ett mål till när jag tänker efter; att lära mig dricka vin!! Ser ju väldigt gott ut, det är lite småsexigt på nått vis med ett glas rödvin... bara för den sakens skull ska jag lägga ner mycket jobb på vinträningen. Och glaad ska jag vara för att inte tala om fräsch!!!

Isak jobbar i helgen. Jag och Felicia får då mycket egentid då vi kan mysa och promenera. Tror också att jag måste handla hem lite gott till kvällen.... fan, ni ser ju, snacka om karaktär!! Nåja, det kanske går jämt upp mellan intag och förbränning, det är huvudsaken!!!!

RSS 2.0