Fredag

Så var det helg igen. Veckorna bara rullar på. Veckan som kommer blir min sista på Vallens förskola. Sedan väntar 2 veckors semester och sedan barnafödande. Vi längtar otroligt mycket allihopa.

Barnen kom idag vid 16-tiden. Då åkte vi till stan för att kolla madrass till spjälsängen och för att köpa morsdagspresent. Vi åt också på frasses, eftersom mamman kände sig lite halvlat idag. I kväll blir det tv och slappande. Barnen äter godis och mamman dricker loka. Inser att nu kanske det är dags att börja hålla igen lite på intaget. (glöm det där med frasses)

Min älskade sambo, Isak har klippt sig kort. Försökte med hot, övertalning, gullande, men inget fungerade. Han klippte sig ändå.....måste tyvärr erkänna att han blev vääldigt fin. Han jobbar helg så han kommer hem först efter 21. Tur att barnen är kvällspigga så de är nog i full gång då!!!

Dagen gulligaste citat från Melvin:

"MIn pappa ville inte vara militär han ville vara på sjukhuset och se oss födas. Han grät så det hördes över hela stället."

Bm-besök

Var idag hos barnmorskan...Melvin fick också följa med och lyssna på lillasyster/lillebrors hjärtljud. 144slag/minuten denna gång. Blir mer och mer övertygad om att det är en pojke. Typiskt att vi har så stora problem med pojknamnen då....

Här är mina egentliga kriterier för ett "bra" namn:

- Max två stavelser
- Ljudenlig stavning...Inga c, th, w, ck.....
- Inte för vanligt
- Snyggt att skriva med skrivstil.
. Helst E som första bokstav....

Har nu 4 veckor på oss..... Vill ha ett namn klart innan....Förslag kan lämnas som kommentar.

Söndag

Barnen städar sina rum för fulla muggar....utan muta!!!
Själv försöker jag få ordning på endel tvätt som blivit liggande. Isak är iväg på dömning.
Ebba ska sova hos Markus i kväll...Hon har stora planer för kvällen. För se om pappan som jobbat helg är lika taggad????

Jobbar tre veckor till, sedan blir det semester i två veckor innan bebisen kommer....Har lätt panik över allt jag/vi ska hinna innan ankomsten...I skrivande stund dammsuger Melvin sitt rum!!!!

Våra nuvarande namnförslag är:

- Tuva
- Felicia
- Alicia
- Klara

- Didrik
- Kevin

Vi är väldigt veliga båda två så vi hoppas att vi har ett namn klart, men jag skeptisk. Just nu känns Felicia bäst!! Fast jag är nästan 100% på att det är en kille....så!!

RSS 2.0