Idolkort Fotograf:Elin


Snart Jul

I morgon firar vi julafton med barnen. Vi ska öppna paket och äta julbord med mormor, morfar, gammelmormor, gammelmorfar, Micke, Emmelie, Mikael och lilla Olivia. Jättemysigt!!!
Just nu gör vi följande:
Isak bakar knäck, fudge och gör apelsinris
Ebba, Melvin, Felicia sover
Jag gör just ingenting vettigt. Har dammsugit vardagsrummet och druckit julmust. I morgon måste jag en sväng på stan. Melvin ska få en finskjorta till sina nya byxor, ska nog också på systemet en sväng....
Jag längtar till Melodifestivalen...Ska bli så roligt. Jag, Ebba och Morkoolio








En annan av Ebba och mammas favoriter som visst ska uppträda på IcaMaxi på söndag!!

10 dagar kvar till julafton

Nu börjar det närma sig ju, på riktigt. Har några julklappar kvar att handla. Köpte idag BÄSTA julklappen till Ebbsan; biljett till Melodifestivalen...Hon kommer att bli överlycklig. Köpte naturligtvis en åt mig själv också. Hon måste ju ha någon vuxen med sig ;) Det ska bli skitskoj. Vi älskar Markoolio!

I helgen har vi inte gjort särskilt mycket. Jag & Isak känner oss lite halvkrassliga så vi har mest legat i soffan och myst! I morgon börjar sista arbetsveckan innan julledigheten. Ska bli underbart att vara hemma med barnen och mysa. Isak ska dock jobba för att dra in lite pengar till familjen. Vi har många planer för framtiden, tyvärr också väldigt dyra sådana. Så det krävs att någon jobbar lite extra. I veckan har vi följande måsten:

- Jobba
- Köpa julklappar
- Städa
- Tvätta en massa maskiner
- Besikta bilen

Ikväll ska jag se hjältegalan?! på trean. Isak åkte just iväg på dömning. Felicia ligger på golver och snurrar runt. Ska snart gå ner och ge henne kvällsvällingen. Längtar efter Ebba och Melvin, som vanligt. Under veckorna rullar dagarna på fortare, det är under helgen saknaden är som värst. Jag kommer nog aldrig att vänja mig vid detta...

Kram  

RSS 2.0