Hoppas denna tid är förbi....



Såhär har jag sett ut nu i fem månaders tid!!!

Tacka gud för NESTARGEL!

En snabbis...

Skriver några rader mellan städrycken.

Idag har jag, Isak och Lillan hälsat på mormor och morfar. Vi drack kaffe och småpratade lite. Isak åkte senare iväg till jobbet. Lillan och jag var ute och skottade och njöt av det fina vädret. Felicia har nu sovit i tre timmar. Det blir bra med tanke på att vi ska iväg och äta julbord ikväll, med OKQ8-folk. Då är det bra om lillan är pigg och glad. Hoppas att vädret är lika skönt i morgon. Isak jobbar så jag och lillan ska nog gå en långpromenad och njuta av den sista ledigheten tillsammans. Jag längtar efter "mina" tjejer på jobbet....

Nu ska jag gå ner igen och se vad som behöver göras...

Bilder på Lillan



Felicia och Isak myser!!!






Hittade barnvänliga majskrokar på Ica Maxi i veckan. Lillan tycker att de är jättegoda.



ALL gröt runt munnen...Men lika glad är man för det!!!!!

Busiga Felicia

Felicia 5 månader


Denna bilden visar verkligen Lillans rätta jag.....Nu är hon 5 månader och superenergisk. Pigg och glad!
Hon kräks nu något mindre efter att vi börjat med förtjockningsmedel i ersättningen. Inte riktigt lika många klädombyten som tidigare. På torsdag ska vi på återbesök på Barnkliniken för att utvärdera pulmicortbehandlingen. 

Idag har vi firat pappas födelsedag, varit på stan en sväng och nu slappar vi bara...
Isak är på domarfest i stan.  Är i skrivande stund jättesunkig...har en riktig jag-är-föräldraledig-stil....Usch!
Barnen är nere och ser tv och flisan ligger på en filt på golvet, och snurrar runt runt...
I morgon ska mormor och morfar bjuda på julbord, det ska bli gott!

Oj vad tiden går...

Är verkligen superdålig på att blogga...Det finns inga ursäkter längre.

November månad, om några veckor är man tillbaka på jobbet igen. Då är det Isaks tur att vara hemma med Flisan. Han längtar och jag gruvar mig lite...men det kommer att bli jättebra när man väl är där. Just nu jobbar jag mycket med tradera. Säljer endel grejor och försöker hitta en windstopper, pop till Flisan. Otroligt spännande och som endel budar!!? Dagarna går rysligt fort. Flisan sover ganska mycket på dagarna just nu så då har jag tid att städa och rensa. I helgen har vi rensat på övervåningen. Några sopsäckar skrot blev det.

Igår var vi i Kyrkan och lyssnade på Ebba och hennes kör... Jo, hon går kör också; och balett, och fotboll, och innebandy. Jag vet det är lite mycket....väldigt mycket!! Men hon är aktiv och intressserad!!! Lillebror har en softare stil, och har inte hittat nått att pyssla med än..

Vi har börjar småjobba lite i Flisans nya rum (Ebbas gamla). Blir väldigt mycker rosa.

Just det måste berätta att jag druckit 2 hela glas rödvin....ganska gott ändå. Om man dricker fort. jag hade dessutom haft flaskan i frysen!?? ett tag innan. Träningen då??? ja, vad ska jag säga.. Åsa B brukar ha rätt??!! Tyvärr, men vi tar nya tag!!

Nu måste jag kolla tradera


RSS 2.0